Bijzondere garagedeur in Limburg

In Nederweert (Limburg) monteerde Different Doors een mooie geïsoleerde openslaande garagedeur. De deur is voorzien van extra brede ramen van melkglas, zodat deze garagedeur perfect afgestemd is op de rest van de woning. Standaard zijn garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige vijfpuntssluiting en een SKG*** kruk.

Geef uw woning een prachtige uitstraling en kies ook voor garagedeur in ral 7016. Specifiek op maat leverbaar voor uw eigen woning. Komt u uit de omgeving van Nederweert (Limburg) en wilt u ook graag een nieuwe garagedeur, neemt u dan contact op met ons!

Wist u dat u bij ons terecht kunt voor garagedeuren 100% op maat gemaakt?

Bent u ook op zoek naar een garagedeur in Limburg?

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren