Witte openslaande garagedeuren (Gorinchem)

In Gorinchem heeft Different Doors deze fraaie, witte openslaande garagedeuren mogen plaatsen. De garagedeuren zijn zo uitgevoerd dat ze matchen met de al bestaande voordeur. Hierdoor sluiten ze qua uitstraling perfect aan bij de woning.

Gebruiksgemak openslaande garagedeuren

De bewoners van deze woning gebruiken de garage met name voor het stallen van fietsen. Openslaande garagedeuren zijn hiervoor ideaal. Door de brede doorgang, ook wanneer er slechts één deur geopend is, kan er gemakkelijk met fiets in de hand in en uit gelopen worden. De deuren kunnen in open stand vastgezet worden middels omklapvoetjes. Daarnaast staan de fietsen ook nog eens veilig opgeborgen doordat de garagedeuren voorzien zijn van vijfpuntssluiting en SKG*** deurbeslag met kerntrekbeveiliging.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk hier meer witte openslaande garagedeuren.

Specificaties

Alle openslaande garagedeuren worden door Different Doors op maat gemaakt. Op deze garagedeuren zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2515 x 2360 (BxH)
  • Kleur: RAL 9010 (wit)
  • 5-puntssluiting
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
  • Inclusief omklapvoetjes en rubbers

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren