Onderhoudsarme openslaande garagedeur zwartblauw

In het Brabantse Oosterhout heeft Different Doors strakke openslaande garagedeuren in de kleur zwartblauw mogen plaatsen. De klant heeft de garagedeur volledig naar eigen wens samengesteld zodat deze overeenkomt met de stijl van de huidige voordeur.

Geïsoleerde openslaande garagedeur

Zowel het kozijn als de openslaande deurpanelen zijn bij Different Doors optimaal geïsoleerd. Zo hebben de deurpanelen een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 W/m2k en 1,5 W/m2k. Door de isolerende deurpanelen, in combinatie met het thermisch onderbroken kozijn, blijft de koude lucht buiten en de warme lucht binnen. Lees meer informatie over isolatie.

Specificaties

Alle openslaande garagedeuren worden door Different Doors op maat gemaakt. Op deze garagedeuren zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2500mm x 2200mm (BxH)
  • Kleur: RAL5004 (zwartblauw)
  • 3-puntssluiting (vanaf 2022 standaard uitgevoerd met 5-puntssluiting)
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn en dorpel
  • Inclusief omklapvoetjes en rubbers

Gebruiksgemak

De openslaande garagedeuren van Different Doors bieden de bewoners optimaal gebruiksgemak. Ook wanneer er maar een deurvleugel geopend wordt is de doorgang namelijk breed genoeg om met een fiets in de hand naar binnen of buiten te lopen. De deurvleugels kunnen gemakkelijk in open stand gezet worden middels omklapvoetjes.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren