Horizontale houten sectionaaldeur grijs

Different Doors realiseerde bij deze modern landelijke villa de horizontale houten sectionaaldeur, loopdeur en gehele gevelbekleding. De garagedeur en loopdeur zijn volledig weggewerkt in de gevel waardoor het één geheel is. Voor een speels effect is er naar wens van de klant zowel op de loopdeur als sectionaaldeur een diagonale lat geplaatst.

Video

Bekijk de video

Modern landelijke woningen

Woningen met een modern landelijke bouwstijl kenmerken zich door de toepassing van veel natuurlijke elementen, waaronder hout. De houten afwerking van deze garage is hiervan een goed voorbeeld. Omdat de garagedeur, loopdeur en gevelbekleding in dezelfde kleur bewerkt zijn als het rieten dak en de stenen details vormt de gehele woning één fraai geheel.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren