Houten dubbele deuren met raampjes

Bent u ook altijd onder de indruk als u een prachtig woonhuis of pand ziet met royale, goed afgewerkte houten dubbele deuren? Zeker wanneer u ziet dat er sprake is van vakmanschap, zijn houten deuren een echte eye-catcher! Deze openslaande houten garagedeuren zijn door Different Doors geplaatst en hebben per raam drie raampjes. De deuren kunnen geleverd worden in elke gewenste RAL kleur naar keuze.

Houten dubbele deuren voor uw pand?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die alle expertise in huis heeft voor het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van houten dubbele deuren? Different Doors gaat graag voor u aan de slag! Vele anderen gingen u voor. Bekijk bijvoorbeeld deze hardhouten openslaande garagedeuren of deze openslaande garagedeuren met melkglas.

Vragen of een offerte aanvragen?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vooral contact op zodat we met u mee kunnen denken. Liever meteen resultaat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

houten dubbele deuren

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten voordeuren
Houten sectionaaldeuren