• Hoogst mogelijke isolatie
  • Optimale veiligheid
  • Gebruiksgemak voor het hele gezin

Informatie aanvragen?

  1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
  2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
  3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

Alles is mogelijk

Wilt u ook uw garagedeur met vlakverdeling? 

Wij adviseren u met alle plezier over de juiste oplossing. We bespreken samen met u wat er mogelijk is. We voorzien u van een hoogwaardige garagedeur met vlakverdeling. Iedere aanvraag zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit en service mag verwachten die wij standaard leveren.

Kwaliteit

Met uw keuze voor Different Doors kiest u voor kwaliteit. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste. Daarom kiezen we voor hoogwaardige afwerking en gebruik van hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt dan ook 10 jaar garantie op onze Afrormosia garagedeuren.

Gegarandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we uw Afrormosia garagedeuren geheel naar uw wens. Onze eigen montageteams zorgen voor
vakkundige montage van uw garagedeur binnen 1 dag. Graag maken we kennis met u en leveren we u een garagedeur geheel naar uw wens!

beeldmerk

Vlaksverdeling garagedeuren

Onze deuren zijn leverbaar in alle houtsoorten en in ieder formaat. Wij voorzien alle deuren van een perfecte isolatie. Daarnaast maken wij gebruik van een SKG*** slot, zo is elke deur optimaal beveiligd tegen inbraak.

Bij Different Doors hechten wij ontzettend veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Al onze houten deuren worden door onze ervaren medewerkers met de hand gemaakt. De productie hebben wij in onze eigen beheer, hierdoor kunnen wij u altijd de gewenste kwaliteit en een snelle levertijd bieden. Op al onze garagedeuren heeft u 10 jaar garantie.

beeldmerk

Heeft u vragen?

Harm adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Houten garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!