Openslaande garagedeur verticaal met glas bovenin

In Geldrop (Noord-Brabant) is deze onderhoudsarme openslaande garagedeur gerealiseerd in een mooie blauwe kleur. Bij Different Doors is het mogelijk om het kozijn in een andere kleur te bestellen dan de garagedeur. Hierdoor is het mogelijk om de garagedeur perfect aan te laten sluiten bij de bestaande voordeur en kozijnen. Daarnaast is ook deze openslaande garagedeur voorzien van perfecte isolatie en standaard hoge veiligheidsopties.

“Wij hebben verschillende aanbieders met elkaar vergeleken. Maar de kwaliteit, het persoonlijke advies en de vele mogelijkheden bij Different Doors hebben ons doen kiezen voor Different Doors.”
Aldus de bewoners.

Garagedeur in Brabant

Deze openslaande garagedeur is binnen een halve dag gerealiseerd en is voorzien van HR++ glas en verticale belijning. Een blauwe garagedeur die volledig aansluit bij de kleuren van de kozijnen van de woning. Bent u ook op zoek naar een nieuwe garagedeur in omgeving Noord-Brabant in uw eigen kleur, dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres!

Wij helpen u graag met het uitwerken van uw perfecte garagedeur. Creëer een unieke uitstraling, krijg een persoonlijke aanpak en realiseer een garagedeur volledig op maat in uw eigen gewenste kleur!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij uw woning?

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren