Mooie witte openslaande garagedeur

In Heeze (Noord-Brabant) monteerde Different Doors een mooie witte openslaande garagedeur. De deur is mat afgewerkt met een bijzondere structuurlak in kleur RAL 9010 met extra veiligheid dankzij de standaard vijfpuntssluiting!

Geef uw woning een prachtige uitstraling en kies ook voor een witte garagedeur. Specifiek op maat leverbaar voor uw eigen woning. Komt u uit de omgeving van Heeze (Noord-Brabant) en wilt u ook graag een nieuwe witte garagedeur, neemt u dan contact op ons!

Wist u dat u bij ons terecht kunt voor garagedeuren in iedere RAL-kleur?

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren