Stijlvolle openslaande garagedeur

Dat onderhoudsarme openslaande garagedeuren stijlvol zijn bewijst deze deur. De prachtige grijsgroene kleur, de scharnieren in dezelfde kleur en perfect passend bij de voordeur. De woning krijgt hierdoor een mooi aanzicht. Openslaande garagedeuren zijn ook erg veilig en perfect geïsoleerd.

Groen / Grijze openslaande garagedeur

Deze openslaande garagedeur is binnen een halve dag gerealiseerd en is voorzien van HR++ glas en verticale belijning. Een groene garagedeur die volledig aansluit bij de kleuren van de kozijnen van de woning. Bent u ook op zoek naar een nieuwe garagedeur in uw eigen kleur, dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres!

Wij helpen u graag met het uitwerken van uw perfecte garagedeur. Creëer een unieke uitstraling, krijg een persoonlijke aanpak en realiseer een garagedeur volledig op maat in uw eigen gewenste kleur!

Bekijk ook eens een aantal van onze overige projecten, waaronder deze lichtgrijze garagedeur of deze houten sectionaaldeur!

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren