Stijlvolle garagedeur met glas | roestvrijstalen deurgreep

Wilt u ook een stijlvolle garagedeur laten plaatsen? Kies dan voor verticaal melkglas in combinatie met een bijzondere RVS deurgreep. Deze openslaande garagedeur is uitgevoerd in dezelfde kleur als de voordeur, namelijk RAL7039. De klant wenste de greep op dezelfde hoogte als de greep van de voordeur, de monteurs van Different Doors hebben dit perfect gerealiseerd.

Garagedeur plaatsen in Limburg

Deze onderhoudsarme openslaande deuren zijn uitgevoerd met verticaal melk HR++ glas en vlakke gladde panelen. De deuren zijn volledig geïsoleerd, inclusief geïsoleerd kozijn en isolerend glas. Different Doors monteerde deze garagedeur in Limburg.

Wist u dat wij niet alleen garagedeuren plaatsen in de omgeving van Limburg maar door heel Nederland! Wilt u ook graag een moderne garagedeur laten plaatsen en wilt u graag eens samen uw wensen doorspreken? Dan staan de specialisten van Different Doors voor u klaar!

Meer inspiratie?

Inmiddels hebben wij meer dan duizend garagedeuren geplaatst door heel Nederland. Bekijk ook eens een aantal van onze andere projecten, waaronder deze stijlvolle garagedeur met Red Cedar hout of deze prachtige zwarte houten garagedeur.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren