Red Cedar houten sectionaaldeur – Spier

Deze Red Cedar horizontale houten sectionaaldeur en Red Cedar loopdeur zijn gemonteerd in een nieuwe garage te Spier. De garagedeur is 5500 mm breed en 2200 mm hoog en de loopdeur is 1000 mm. breed bij 2200 mm. hoog. Geheel uitgevoerd naar wens van de klant. De klant heeft zelf gezorgd voor de gevelbekleding.

De Red Cedar sectionaaldeuren behoren tot ons luxe segment. Wij hebben speciaal voor u een overzicht opgesteld van een aantal andere projecten met Red Cedar hout. Bekijk hier onze overige projecten:

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Houten garagedeuren