Houten garagedeur met cassette motief

In Tilburg demonteerde Different Doors de bestaande garagedeur, waarna vervolgens de nieuwe houten garagedeur gemonteerd werd. In onze slider ziet u een overzicht van de oude situatie en de nieuwe situatie.

De houten sectionaaldeur is uitgevoerd met een cassette motief. Er is gekozen voor de houtsoort Meranti en op kleur RAL 5011 gebracht. De houten garagedeur met cassette motief opent verticaal en kan in iedere RAL kleur geleverd worden.

Heeft u ook interesse in deze houten garagedeur? Neemt u dan even contact op met onze specialisten. Bekijkt u ook eens onze overige mogelijkheden, waaronder deze openslaande garagedeur met helder glas of onze garagedeuren met melkglas.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten zijwaartse garagedeuren