Red Cedar sectionaaldeuren

Different Doors monteerde in Nowa Wieś Lęborska (Polen) drie Red Cedar houten sectionaaldeuren en een houten wand.

Dat bij Different Doors houten garagedeuren in elke afmeting gemaakt kunnen worden, blijkt wel uit de deuren in Polen. De deur in het midden is 5500 mm. breed en 2200 mm. hoog.

 

Red Cedar hout

Red Cedar is een duurzame houtsoort met een natuurlijke uitstraling. De Red Cedar garagedeur in dit project is behandeld met een speciale lak. Dit voorkomt vergrijzing en zorgt er voor dat de houten garagedeur zijn kleur behoudt.

Een leuk detail bij dit project is dat de planken van de houten sectionaalpoorten door lopen in de volgende houten sectionaalpoort.

Red Cedar sectionaaldeuren

Alles is mogelijk

Woont u buiten Nederland of België en wilt u ook een houten garagedeur van Different Doors? Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel