Garagedeur bekleed met Afrormosia

In Heel (Limburg) leverde en monteerde Different Doors een houten sectionaaldeur. De garagedeur van hout is ruim drie meter breed en voorzien van inwendige isolatie. Daarnaast is de houten garagepoort elektrisch uitgevoerd.

De sectionaaldeur is uitgevoerd in de houtsoort Afrormosia, af behandeld in GW 310 zilvergrijs.  Afrormosia is een houtsoort afkomstig uit het tropische regenwoud van Midden- en West-Afrika. Het is een zeer duurzame houtsoort met een prachtig goudbruin kernhout. Door de kleur, de textuur en de mogelijke toepassingen benadert het de houtsoort Teak.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel