Sectionale garagedeuren geïntegreerd in een wand

In Oostvoorne (Zeeland) monteerde het team van Different Doors deze houten sectionale garagedeuren, geheel weggewerkt in de gevel. De gevel is bekleed met hetzelfde hout als de sectionaaldeuren, waardoor een prachtig geheel gecreëerd is. Alvorens uitvoering is er een visualisatie van het project gemaakt, zodat de klant van te voren al een goed beeld van het eindresultaat kon krijgen.

Deze sectionale garagedeuren creëren een luxe sfeer aan uw woning. Wilt u ook graag uw garagedeur vervangen voor een luxe sectionaal garagedeur? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Bekijk ook eens een aantal van onze andere luxe houten garagedeur-projecten, waaronder onze Afrormosia houten garagedeur of onze eiken garagedeur.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Horizontale houten garagedeuren