Houten garagedeur in 1 lijn met de gevel

Different Doors kreeg de opdracht om in Elsloo meer warmte in het huis van de opdrachtgever te brengen. De bestaande stalen garagedeur werd verwijderd, waarna de nieuwe houten sectionaaldeur gemonteerd werd. De sectionaaldeur is uitgevoerd in de houtsoort Red Cedar. Om een mooi geheel te creëren zijn in de gevel dezelfde rabat delen gebruikt als in de houten sectionaaldeur. Different Doors biedt een totaaloplossing, van passend advies tot perfecte oplevering naar wens!

Alles is mogelijk

De mogelijkheden bij Different Doors zijn eindeloos. Wat u ook wenst in afwerking en houtsoort, wij denken met u mee en realiseren uw droom. Neem gerust eens contact met ons op, we helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Horizontale houten garagedeuren