Houten garagedeur in 1 lijn met de gevel

Different Doors kreeg de opdracht om in Elsloo meer warmte in het huis van de opdrachtgever te brengen. De bestaande stalen garagedeur werd verwijderd, waarna de nieuwe houten sectionaaldeur van Red Cedar hout gemonteerd werd. Om een mooi geheel te creëren zijn in de gevel dezelfde rabat delen gebruikt als in de houten sectionaaldeur. Different Doors biedt een totaaloplossing, van passend advies tot perfecte oplevering naar wens!

Meer informatie:

Red Cedar

Red Cedar is een duurzame houtsoort met een natuurlijke uitstraling. De Red Cedar garagedeur in dit project is behandeld met een speciale lak. Dit voorkomt vergrijzing en zorgt er voor dat de houten garagedeur zijn kleur behoudt.

 

Rabat toepassing

Rabat is een manier waarop planken gezaagd kunnen worden. De planken kunnen zo worden samengevoegd dat ze elkaar een beetje overlappen. De naden die er zijn, zijn zo gemaakt dat water automatisch wegstroomt. Dit heeft als voordeel dat het hout minder snel gaat rotten en langer meegaat.

Alles is mogelijk

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen.

Zoekt u ook een houten garagedeur van Red Cedar, of van een andere houtsoort? En wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Horizontale houten garagedeuren