Houten garagedeur in 1 lijn met de gevel

Different Doors kreeg de opdracht om in Elsloo meer warmte in het huis van de opdrachtgever te brengen. De bestaande stalen garagedeur werd verwijderd, waarna de nieuwe houten sectionaaldeur gemonteerd werd. De sectionaaldeur is uitgevoerd in de houtsoort Red Cedar. Om een mooi geheel te creëren zijn in de gevel dezelfde rabat delen gebruikt als in de houten sectionaaldeur. Different Doors biedt een totaaloplossing, van passend advies tot perfecte oplevering naar wens!

Alles is mogelijk

De mogelijkheden bij Different Doors zijn eindeloos. Wat u ook wenst in afwerking en houtsoort, wij denken met u mee en realiseren uw droom. Neem gerust eens contact met ons op, we helpen u graag verder.

10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Horizontale houten garagedeuren