Openslaande garagedeuren volledig glas

Naar wens van de klant hebben we de openslaande garagedeuren volledig uitgevoerd met glas. Er is gebruik gemaakt van HR++ glas voor een perfect geïsoleerd geheel. Door de gekozen kleur, RAL 9010, vormen deze openslaande garagedeuren een mooi geheel met de rest van de woning.

Garagedeur met glas

Deze klant gebruikt de ‘garagedeuren’ als tuindeuren waardoor er gekozen werd voor een volledige uitvoering van glas. Normaal gesproken kiezen de meeste mensen voor een garagedeur met glas zodat er natuurlijk daglicht de garage binnen valt. De onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van ramen worden standaard uitgevoerd met HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd. Hierdoor wordt er warmte- (of kou)verlies tegengegaan. Dit is met name ideaal wanneer uw garage aan uw woning grenst.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier recente projecten van garagedeuren met glas.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren