Openslaande garagedeuren – vlak glad paneel

Stijlvol en zeer passend bij de omgeving. Different Doors monteerde deze openslaande garagedeuren met een vlak glad paneel. De garagedeuren zijn afgewerkt met een structuurlak in de kleur RAL 7016. De garagedeuren zijn voorzien van een vijfpuntssluiting en SKG*** deurbeslag met kerntrekbeveiliging. Zo staan de spullen in de garage veilig achter slot en grendel.

Openslaande garagedeuren: de mogelijkheden

Openslaande garagedeuren komen in alle soorten en maten. Omdat we bij Different Doors alle garagedeuren volledig op maat maken is in principe elke wens om te zetten in een passend ontwerp. Zo bent u volledig vrij om te bepalen hoe uw garagedeur er uit komt te zien. Benieuwd naar projecten die we in het verleden hebben mogen realiseren? Bekijk eens diverse geplaatste openslaande garagedeuren met glas of zonder glas.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren