Openslaande garagedeuren –
vlak glad paneel

Stijlvol en zeer passend bij de omgeving. Different Doors monteerde deze openslaande garagedeuren met een vlak glad paneel. De garagedeuren zijn afgewerkt met een structuurlak in de kleur RAL 7016. Voor een optimale isolatie zijn de geïsoleerd en is gekozen voor een thermisch onderbroken kozijn.

Openslaande garagedeuren: de mogelijkheden

Openslaande garagedeuren komen in alle soorten en maten. In principe is elke wens om te zetten in een passend ontwerp. Bent u benieuwd wat Different Doors deed voor andere tevreden klanten? Bekijk eens deze openslaande garagedeuren met smalle, verticale panelen of deze witte openslaande deuren met verticaal melkglas.

Vrijblijvende offerte voor uw openslaande garagedeuren

Om meteen te weten wat wij voor u kunnen betekenen, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. We gaan direct voor u aan de slag en voorzien u op de kortst mogelijke termijn van een passende en scherpe offerte.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren