Openslaande garagedeur met verticaal melkglas

In Mierlo monteerde het montageteam van Different Doors een witte openslaande garagedeur met verticaal melkglas. De foto laat goed zien hoe HR++ glas prachtig geïntegreerd kan worden in een geïsoleerd kozijn. Voor de uitvoering van de deur is voor panelen met midden profilering gekozen. RAL kleur 9010 bleek een uitstekende keuze naast de warme tinten van de bakstenen.

Openslaande garagedeur met HR++ glas

Het melkglas dat werd gebruikt voor deze garagedeuren is HR++ glas. Dit houdt in dat deze garagedeuren nóg beter isoleren dan dubbelglas. Zo bestaat HR++ glas uit twee glasplaten waarvan per plaat één kant is gecoat. Verder zijn de glasplaten in een frame gezet dat met speciale kit is afgewerkt en tussen de glasplaten zit edelgas. Dit alles zorgt voor optimale isolatie, ondanks het gebruik van glas.

Op zoek naar garagedeuren met glas? Bekijk meer projecten.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren