Onderhoudsarme openslaande garagedeur antracietgrijs

In het Noord-Brabantse Eindhoven hebben we recentelijk een mooie nieuwe onderhoudsarme openslaande garagedeur met verticale profilering mogen plaatsen. De klant koos voor zowel de deurpanelen, het kozijn als de scharnieren de RAL-kleur 7016. Dit is een mooie, tijdloze antracietgrijze kleur.

Optimale beveiliging & isolatie

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben standaard vijfpuntssluiting en een SKG*** kruk. Daarnaast beschikken deze garagedeuren over een thermisch onderbroken kozijn, waardoor in de winter de kou buiten blijft, en de warmte binnen.

 

Oude kanteldeur vervangen

De nieuwe openslaande garagedeur is in dezelfde kleur uitgevoerd als de naastgelegen kanteldeur. Kanteldeuren komen veel voor in Nederland omdat dit lang de standaard garagedeur was. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen een kanteldeur en openslaande garagedeur? Lees dan hier ons artikel.

 

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren