Veilig geïsoleerde openslaande garagedeur

In Soerendonk (Noord-Brabant) monteerde Different Doors een goed geïsoleerde openslaande garagedeur. Er is hier gekozen voor het paneel met een midden profilering en een houtnerf. De deur is voorzien van de RAL kleur 9001. Daarnaast beschikt deze deur over een thermisch onderbroken kozijn, waardoor in de winter de kou buiten blijft, en de warmte binnen. In de zomer werkt dit juist omgekeerd en houdt u de warmte buiten en blijft uw garage heerlijk koel.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze veilige garagedeur? Heeft u vragen over de vijfpuntsluiting of onze dievenklauwen, of wilt u graag meer informatie over andere beveiligingsmogelijkheden? Neemt u dan contact op met één van onze specialisten.

Extra veilige garagedeur!

Deze veilige garagedeur is uitgevoerd met het veiligheidspakket (een vijfpuntsluiting en dievenklauwen), twee deur vastzetters onder op de deur en een mooie RVS deurkruk.

Heeft u ook belangstelling voor een veilige garagedeur en komt u uit de regio van Soerendonk (Noord-Brabant) dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag verder met het ontwikkelen van een veilige garagedeur op maat! Bepaal zelf uw kleur, type beveiliging en overige componenten.

Bekijkt u ook eens een aantal van onze andere projecten gerealiseerd in Noord-Brabant, waaronder deze houten garagedeur bekleed met Red Cedar of deze prachtige garagedeur met melkglas.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren