Houten sectionaaldeur Red Cedar latten

Bij Different Doors realiseren wij diverse soorten garagedeuren aan de hand van uw eigen specifieke eisen en wensen. Tijdens dit project in Bladel, getekend door architect Tom Kneepkens, is er gekozen voor een houten sectionaaldeur en het bekleden van de gehele wand met Red Cedar latten hout, die zelf aangeleverd zijn door de klant.

Architect: Tom Kneepkens

Video

Houten sectionaaldeur Red Cedar latten

Reactie van de klant

Wij zijn via de architect, Tom Kneepkens, bij Different Doors terecht gekomen. In het begin hebben we nog enigszins getwijfeld vanwege de prijs. Maar omdat Different Doors ons kon leveren wat we voor ogen hadden, en ons had overtuigd van hun vakmanschap, was ons gevoel hier goed bij. De contacten met Different Doors waren heel prettig en ze zijn heel correct in afspraken. De montagedag hebben we heel goed ervaren, gedreven vaklui!

Wij zouden Different Doors zeer zeker aanbevelen. Vanwege uitstekend werk en bij problemen wordt er direct gereageerd en z.s.m. een oplossing gezocht. We geven Different Doors een hele dikke 9!

Familie Prins, Bladel

Doordat de deur netjes gelijk valt met de overige delen van de gehele wand, wordt de wand tijdens het sluiten van de deur een zeer mooi geheel. Bij dit project ziet u bijvoorbeeld ook dat u kunt kiezen voor een reliëf met betrekking tot de Red Cedar latten. Hierdoor ontstaat een unieke stijl met een geweldige uitstraling.

Alles is mogelijk

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent deze houten sectionaal garagedeur van Red Cedar latten? Neemt u dan even contact op. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw eigen garagedeur op maat. Liever uw garagedeur/wand laten ontwikkelen met een andere soort hout? Bekijkt u dan ook eens onze garagedeuren met bamboe-hout of Meranti-hout.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Horizontale houten garagedeuren