Openslaande garagedeur met grote ramen

Different Doors heeft in Limburg een openslaande deur gemonteerd, voorzien van helder HR++ glas. De openslaande deur is perfect geïsoleerd en uitgevoerd in RAL kleur 7016 met structuurlak. Heeft u vragen of wilt u ook graag zo’n prachtige garagedeur laten ontwikkelen voor uw woning? Neemt u dan contact op!

Garagedeur openslaand geplaatst in Limburg

Het unieke aan deze prachtige openslaande garagedeur is het formaat van het glas verwerkt in de garagedeuren. Creëer een unieke uitstraling voor uw woning en kies voor een uitstekend geïsoleerde en veilige garagedeur voorzien van grote vlakken HR++ glas. Een prachtige garagedeur openslaand geplaatst in Limburg!

Ook deze openslaande garagedeur is voorzien van SKG*** anti kerntrek krukset en vijfpuntsvergrendeling.

Bekijkt u ook eens een aantal van onze andere projecten ontwikkeld in Limburg, zoals bijvoorbeeld deze prachtige garagedeur met glas of onze openslaande deuren volledig van glas!

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren