Openslaande garagedeur RAL 7016 HR++ melkglas

In Limburg monteerde Different Doors een prachtige en stijlvolle openslaande garagedeur in de RAL-kleur 7016 inclusief HR++ melkglas.

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben standaard vijfpuntssluiting en een SKG*** kruk. Daarnaast beschikken deze garagedeuren over een thermisch onderbroken kozijn, waardoor in de winter de kou buiten blijft, en de warmte binnen. In de zomer werkt dit juist omgekeerd en houdt het de warmte buiten en blijft uw garage heerlijk koel.

Reactie van de klant:

⭐⭐⭐⭐⭐
Het voelde vanaf het begin vertrouwd!

In onze zoektocht naar een nieuwe garagedeur via het wel bekende Google terecht gekomen op de website van Different Doors. Na het lezen van diverse reviews besloten om via het contactformulier wat informatie in te winnen. Een aantal dagen daarna werd ik gebeld door different doors, naar aanleiding van een prettig telefoon gesprek een afspraak gemaakt met de adviseur. De adviseur Sam stond op precies de afgesproken tijd voor de deur. En daarna verliep het gesprek heel fijn een naar mijn idee gewoon relaxed gesprek, geen opdringerig gedoe gewoon een eerlijk en oprecht advies. Na het gesprek de offerte netjes in de mail ontvangen.

Ik had met Sam afgesproken om na een aantal dagen contact met hem op te nemen. Omdat er ook nog andere partijen een offerte kwamen maken. Na een aantal dagen contact opgenomen en nog wat zaken besproken die ik nog wilde weten. Uiteindelijk dan ook de opdracht gegund aan different doors. Ondanks dat ze niet de goedkoopste waren, was het gevoel wat wij erbij hadden zo goed om ons over te halen.

Ook na bestelling verliep alles netjes en correct zoals afgesproken 50% aanbetaald en meteen al een verwachte leverdatum 10 december te horen gekregen. Echter deze afspraak kwamen ze niet na, want de deur werd twee weken eerder dan gepland geleverd en zit er inmiddels al netjes in. Wat wil je nog meer!

Zoals gezegd twee weken eerder dan gepland op 21 november werd de deur geplaatst. Wederom op de afgesproken tijd aanwezig Ze werken netjes en correct na 3 uurtjes was de deur geplaatst en alles geheel naar wens.

Kortom een fijn bedrijf wat haar afspraken na komt. Zeer prettige ervaring en het is een prachtige deur geworden.

Video

Bekijk de montage!

Een openslaande garagedeur van Different Doors is binnen een halve dag geplaatst. Bekijk het filmpje voor een impressie.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren