Klassieke stijl openslaande garagedeur

Bij openslaande garagedeuren in klassieke stijl denkt men vaak direct aan houten deuren. Echter kunnen onderhoudsarme openslaande deuren ook voorzien worden van een klassieke uitstraling. Dit wordt gedaan door te kiezen voor een garagedeur met paneelverdelingen en raampartijen. De verdelingen zorgen voor en gestructureerde en symmetrische uitstraling. Vaak wordt er gekozen voor traditionele kleuren zoals wit, crème, donkerbruin, groen of zwart. De kleurkeuze hangt ook af van de rest van de woning.

Alle openslaande garagedeuren inclusief kozijn zijn goed geïsoleerd. Daarnaast worden ze voorzien van een vijfpuntssluiting en anti-kerntrekbeveiliging.

Op zoek naar houten openslaande garagedeuren?

Bent u toch op zoek naar houten openslaande garagedeuren in klassieke stijl? Bekijk dan eens een van onderstaande projecten:

Of bezoek de inspiratiepagina met een overzicht van alle houten openslaande garagedeuren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren