Openslaande garagedeur met melkglas

De vakbekwame monteurs van Different Doors hebben binnen een halve dag een mooie metamorfose gerealiseerd. De oude kanteldeur met loopdeur is verwijderd en vervolgens is er een geheel nieuwe wand gevormd. Dit geeft de woning direct een fraaier aanzicht. Daarnaast is door het plaatsen van deze openslaande garagedeuren de woning beter geïsoleerd en veilig!

Deze openslaande garagedeur is gerealiseerd in Maarheeze en bestaat uit gelijke vlakken, voorzien van HR++ melkglas en horizontale onderbrekingen. Daarnaast is er een vast zijstuk voorzien in dezelfde stijl.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: