Asymmetrische openslaande garagedeuren met glas

In Budel (Noord-Brabant) heeft het team van Different Doors bij een bakkerij deze mooie openslaande garagedeuren geplaatst. Deze deuren zijn volledig geïsoleerd, met geïsoleerd kozijn en geïsoleerd glas. De deuren bestaan uit een borstwering van 700 mm. hoog met daarboven helder HR++ glas. De deuren en kozijn zijn uitgevoerd in RAL kleur 8019 inclusief structuurlak.

 

HR++ glas

Als u voor optimale isolatie kiest, is het aan te raden om uw openslaande garagedeuren te voorzien van HR++ glas. Dit glas bestaat uit twee glasplaten die elk een coating hebben aan één kant. Daarnaast is de ruimte tussen de ramen gevuld met edelgas. Dit maakt dat HR++ glas beter isoleert dan dubbelglas.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een onderhoudsarme garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren