Houten openslaande garagedeur met raampjes

Houten openslaande garagedeuren geven een woning extra karakter. Deze witte openslaande garagedeur is met 6 raampjes in de bovenkant uitgevoerd. Deze garagedeur van hout is volledig op maat gemaakt en naar wens van de klant.

Handig voor het hele gezin!

Houten openslaande garagedeuren worden vaak gekozen vanwege hun uitstraling en subtiele scharnieren. Naast iedere RAL-kleur kunt u ook kiezen voor blank gelakt hout. Deze garagedeur is ook erg handig voor het hele gezin. Een openslaande deur maakt in en uit lopen namelijk gemakkelijk. Als u veel met fiets, kinderwagen, scooter of motor uw garage in en uit wilt is een houten openslaande garagedeur ideaal.

Perfecte isolatie en veiligheid.

Onze houten openslaande garagedeuren zijn volledig geïsoleerd en veilig door standaard driepuntssluiting. Voor perfecte afsluiting van de ruimte is het ook belangrijk dat openslaande garagedeur vakkundig wordt gemonteerd. De monteurs van Different Doors zorgen voor een winddichte ruimte die optimaal geïsoleerd is.

Alles is mogelijk

Uw houten openslaande garagedeur op maat laten ontwikkelen!

Wilt u ook graag uw eigen houten openslaande garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige houten garagedeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Houten voordeuren