Houten openslaande garagedeur bij moderne woning

Bij deze moderne woning in Bergen op Zoom heeft Different Doors een houten openslaande garagedeur gerealiseerd. Door de combinatie van verschillende kleuren en materialen valt deze woning positief op in het straatbeeld.

Verticale belijning

Deze houten openslaande garagedeur heeft een verticaal gefreesde u-groef. De belijning kunt u bij Different Doors zelf bepalen. Net zoals alle andere details. Standaard hebben openslaande garagedeuren bij Different Doors driepuntssluiting en een extra veilige SKG*** kruk.

Perfecte isolatie

Een goede isolatie is erg belangrijk. Houten openslaande garagedeuren van Different Doors zijn optimaal geïsoleerd. Daarnaast wordt door vakkundige montage uw ruimte volledig afgesloten van wind. Hierdoor bespaart u direct op de energiekosten.

Uw eigen openslaande garagedeur op maat laten ontwikkelen!

Wilt u ook graag uw eigen openslaande garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige luxe garagedeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren