Houten garagedeur Afrormosia latten

Different Doors realiseerde deze houten garagedeur met Afrormosia latten. Een garagedeur met verticale houten latten geeft een fraaie aanblik. Daarnaast is deze garagedeur voorzien van een loopdeur en is hij volledig vlak in de gevel verwerkt.

Afrormosia latten

Voor de wand, de garagedeur en de loopdeur is de houtsoort Afrormosia gebruikt. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur. Door het goudbruine hout verticaaal te plaatsen krijgt de garage een luxe uitstraling.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel