Horizontale houten garagedeur met gevelbekleding

Different Doors realiseerde deze houten garagedeur met horizontale Afrormosia latten. Een garagedeur met horizontale houten latten geeft een fraaie aanblik. Daarnaast is deze bed & breakfast in Heerlen voorzien van mooie gevelbekleding van hetzelfde hout.

Horizontale Afrormosia latten

Voor de gevelbekeding en de garagedeur is de houtsoort Afrormosia gebruikt. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur. Door het goudbruine hout horizontaal te plaatsen krijgt de garage een fraaie uitstraling

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren