Houten garagedeur van 5 meter gelijk met de wand

Different Doors realiseerde de volledige houten wand van deze prachtige rietgedekte villa. De L-wand bevat een dubbele voordeur, en een elektrische houten garagedeur die volledig onzichtbaar verwerkt is. De gevel bestaat uit verticale Afrormosia latten. Een warme uitstraling is het gevolg…

Afrormosia latten

Voor de wand, de garagedeur en de loopdeur is de houtsoort Afrormosia gebruikt. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur. Door het goudbruine hout verticaal te plaatsen krijgt de garage een luxe uitstraling.

Mooie publicatie in The Art of Living

Dit project is ook verschenen in The Art of Living (4e editie van 2021)

Architect: ARCHES architecten

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke garagedeur? Of iets heel anders met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Wij realiseren een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel