Houten garagedeur achter de dag bij moderne woning

In Rotterdam heeft Different Doors een prachtige nieuwbouwwoning mogen voorzien van een houten sectionaaldeur van maar liefst 6 meter breed. De garagedeur is achter de dag geplaatst en de warme, bruine kleur van het hout biedt een mooi contrast met de strakke, witte woning.

Video

Bekijk de video

Houten garagedeur als eyecatcher

Waar garagedeuren in het verleden veelal afbreuk deden aan de uitstraling van een woning is deze houten sectionaaldeur een echte blikvanger. Bij het passeren van de woning springt de garage direct in het oog en bij het betreden van de oprit krijgt de garagedeur de volle aandacht.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren