Houten taatsdeur, twee garagedeuren en loopdeur

In samenwerking met Niersman Bouw heeft Different Doors een prachtige bijdrage mogen leveren aan een zeer indrukwekkende woning. Het betreft maar liefst twee houten garagedeuren gelijk in de gevel, een loopdeur gelijk in de gevel en een houten taatsdeur als voordeur. Het eindresultaat mag er zijn: vier schitterende deuren allen voorzien van dezelfde uitstraling.

Houten taatsdeur als voordeur

De taatsdeur is vervaardigd met het geavanceerde FritsJurgens draaisysteem en is zowel aan de binnen als buitenzijde bekleed met verticale latten. Voor het gehele project is gebruik van afrormosia hout wat zorgt voor een warme uitstraling. Met een indrukwekkende hoogte van 2,5 meter en een breedte van 1,5 meter is dit een zeer unieke en stijlvolle entree van de woning.

Houten sectionaaldeuren en loopdeur gelijk met de gevel

Bij dit project zijn naast de taatsdeur ook nog twee sectionaaldeuren en een loopdeur gerealiseerd. Ook deze zijn vervaardigd met verticale afrormosia houten latten. Hierdoor ontstaat er over de gehele woning een gevoel van eenheid en samenhang. De garagedeuren en loopdeur zijn gelijk met de gevel gemonteerd. Dit betekent dat de houten latten van de gevelbekleding naadloos overlopen op de houten latten van de garagedeur. Hierdoor is het in gesloten stand bijna niet te onderscheiden waar de deuren stoppen en de gevelbekleding start.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten taatsdeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten taatsdeuren (pivoterende voordeuren)

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren