Houten garagedeur bij botenhuis en garage

Bij een indrukkwekkende woning, prachtig gelegen aan het water, heeft Different Doors aan de voorzijde een houten sectionaaldeur achter de dag mogen plaatsen. Aan de achterzijde beschikt de woning over een botenhuis waar een houten sectionaaldeur en loopdeur gelijk in de gevel zijn gerealiseerd.

Houten loopdeur en garagedeur bij botenhuis

Wat dit project zo uniek maakt is het volledig met hout beklede botenhuis aan de achterzijde van de woning. De boot van de bewoners wordt hier beschermd door middel van een houten sectionaaldeur die als het ware boven het water zweeft. Toegang tot het botenhuis wordt eenvoudig verleend via de loopdeur aan zijkant. Zowel de houten garagedeur als de loopdeur zijn naadloos geïntegreerd in de gevel, waardoor het één strak geheel lijkt.

Houten garagedeur achter de dag

Aan de voorzijde van de woning is bij de aflopende oprit een tweede houten sectionaaldeur geplaatst. Deze is vervaardigd van hetzelfde hout als de houten garagedeur en loopdeur aan de achterzijde van de woning. Dit zelfde geldt voor de overige houten elementen op en rondom de woning. Hierdoor ontstaat een uniforme uitstraling, die alleen kan worden bereikt wanneer het gebruikte hout afkomstig is uit dezelfde batch. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat hout aangeleverd kan worden bij Different Doors, dat vervolgens gebruikt wordt voor het maken van de garagedeur.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren