Elektrisch openslaande garagedeuren als sectionaaldeur

Het team van Different Doors heeft deze prachtige houten sectionaaldeuren geplaatst in Budel. Deze garagedeuren hebben de uitstraling van elektrisch houten openslaande garagedeuren, maar zijn uitgevoerd als sectionaaldeuren. Op deze manier profiteert men van optimale kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en gemak. De deuren zijn geheel op maat en naar wens van de klant geproduceerd, passend bij de overige deuren van het huis.

Een houten sectionaaldeur maar dan met de uitstraling van een landelijke openslaande garagedeur. Door het gebruik van panelen met sierlijst, een slaglat en een dorpel is de uitstraling van deze deur bijzonder. Deze garagedeuren zijn volledig in eigen beheer gemaakt in onze werkplaats. Daarna vakkundig gemonteerd door onze ervaren monteurs. Enkele voordelen van deze garagedeuren:

  • De garagedeuren openen recht omhoog waardoor er geen schade kan ontstaan aan de auto, fiets of andere kostbare zaken.
  • De garagedeuren vergrendelen met een mechanisch slot in de motor wat zorgt voor optimale veiligheid, goede afsluiting en isolatie van de ruimte.
  • Doordat de garagedeuren veilig kunnen bewegen in de rails maar toch geborgd zitten is een optimale werking gegarandeerd.

Alles is mogelijk

Om uw specifieke situatie te bekijken en de oneindige mogelijkheden te bespreken komen onze adviseurs graag bij u langs. Onze adviseurs hebben allen een jarenlange achtergrond op het gebied van garagedeur montage. Ze hebben kennis van zaken en kunnen voor iedere situatie een perfecte oplossing bieden. Aan de hand van uw wensen en situatie wordt de beste oplossing gezocht. Wilt u ook een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren