Duoport – Different Doors, de verschillen

Bent u op zoek naar een openslaande garagedeur en twijfelt u tussen een Duoport garagedeur en de openslaande deuren van Different Doors? Wij nemen u graag mee langs de belangrijkste kenmerken en verschillen tussen de beide soorten garagedeuren.

 

Verschillen Duo port – Different Doors:

De openslaande garagedeuren van Different Doors zijn uitgerust met onder andere de onderstaande kenmerken.

Onderhoudsarme garagedeur met glas

Een thermisch onderbroken kozijn is standaard bij Different Doors

Een Duoport bevat een kokerprofiel van staal en/of aluminium, dit ‘geleidt’ de kou en zorgt voor een ‘koudebrug’ naar binnen toe. Bij Different Doors passen we een speciaal kokerprofiel toe dat ’thermisch onderbroken’ is. Dit zit standaard op onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors.

Een espagnolet om uw deur vast te zetten

Om de vleugel van een Duoport garagedeur vast te zetten wordt er gebruik gemaakt van een schuifsysteem. Bij Different Doors worden garagedeuren uitgevoerd met een ‘espagnolet’. Een espagnolet is enkel te openen wanneer de actieve vleugel open staat en is hierdoor vele malen veiliger dan het schuifsysteem.

Veilige openslaande garagedeur

Standaard aluminium handgreep

De Duoport garagedeur wordt meestal geleverd met een kunststof handgreep. Deze handgrepen zijn erg kwetsbaar, terwijl de handgrepen van openslaande deuren zeer vaak worden gebruikt. Omdat deze handgreep erg stevig moet zijn, leveren we bij Different Doors de openslaande deuren standaard met een aluminium handgreep.

Openslaande garagedeur onderhoudsvrij

Extra veilige sloten

Een driepuntssluiting wordt bij de Duoport veelal uitgevoerd met een blokslot. Wanneer de deur op slot wordt gezet, vallen deze blokjes in het slot. Bij Different Doors gebruiken we een extra veilige vijfpuntsluiting. De sloten haken zich vast in de niet-actieve vleugel zodat u én uw bezittingen optimaal beveiligd zijn, één van de vele voordelen van een openslaande deur van Different Doors. Ook dit is standaard voorzien bij openslaande garagedeuren van Different Doors.

Veilige garagedeur

3-dimensionaal te verstellen scharnieren

Bij Different Doors zijn de scharnieren van de openslaande deuren standaard driedimensionaal te verstellen. Mocht de deur een keer te hard dicht waaien, dan kunt u de deur eenvoudig zelf verstellen. Een ander voordeel is dat de scharnieren standaard in de kleur van de deur worden uitgevoerd. Desgewenst kunt u ervoor kiezen uw kozijn, scharnieren en deurvleugels in verschillende kleuren te laten spuiten.

Onderhoudsarme openslaande garagedeur

Eenvoudig te stellen sluitplaatjes

Ongeacht de kwaliteit van een deur kan de garagedeur door externe factoren (zoals het weer) uitzetten of krimpen. Bij de Duoport openslaande deuren moeten deze sluitplaatjes bij verandering van de temperatuur bijgevijld worden. Om uw deur in alle seizoenen goed te laten werken hebben we bij Different Doors sluitplaatjes ontwikkeld die zeer eenvoudig gesteld kunnen worden. U voorkomt veel ongemak en kunt de deur weer gemakkelijk goed in het slot laten vallen.

Uitlijning van de panelen

Bij Different Doors worden de panelen van de openslaande garagedeuren standaard uitgelijnd. Alles wordt op maat gemaakt en zo in de deur geplaatst dat u altijd een gelijke verdeling heeft. Een aantal voorbeelden van openslaande garagedeuren met de uitgelijnde panelen vindt u bij de openslaande deuren projecten van Different Doors.

De voordelen van Different Doors:

✅ Standaard extra veilige 5-puntsluiting

✅ Standaard voorzien van thermisch onderbroken kozijn voor extra isolatie

✅ Standaard voorzien van een SKG*** krukset met antikerntrek beveiliging

✅ Scharnieren worden op kleur gespoten naar keuze

✅ Standaard 10 jaar garantie op alle type deuren

De nadelen van een Duoport:

❌ Standaard 1 puntsluiting

❌ Geen thermisch onderbroken kozijn

❌ SKG** sterren cilinder

❌ Scharnieren in aluminium kleur en niet in kleur van de deur

❌ 10 jaar garantie, maar er zijn uitzonderingen

 

Vele voordelen met Different Doors openslaande garagedeuren!

  • Optimale beveiliging, isolatie en 10 jaar garantie
  • Met SKG *** anti kerntrek krukset beveiligd tegen inbraak
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
  • Altijd 100% maatwerk, u bepaalt de uitstraling
  • Al vanaf €2899 inclusief btw, montage en 10 jaar garantie

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

        

Voordelen van Different Doors

Kies voor een garagedeur van Different Doors en profiteer sowieso van de volgende voordelen

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Wij leveren garagedeuren met thermisch onderbroken kozijn en dorpel voor optimale isolatie. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige SKG *** krukset én vijfpuntssluiting.