De beste manier om uw vakantiegeld te besteden? Investeer het in uw woning!

Het is weer mei en dat betekent dat veel mensen het vakantiegeld eind deze maand (of begin volgende maand) uitbetaald krijgen. Velen gebruiken het vakantiegeld waar het voor gemaakt is: het boeken van een vakantie. Echter kan het ook lonen om uw vakantiegeld op een andere manier te besteden. Een slimme manier om uw vakantiegeld te besteden is door het te investeren in uw woning, lees: garagedeur 😉 !

Informeer mij
Openslaande garagedeur antracietgrijs

Vakantiegeld besteden?

Er zijn veel manieren om uw vakantiegeld te besteden. U kunt een mooie reis maken, het geld op de bank zetten, of u kunt het investeren in uw woning. Bent u van plan om te investeren in uw woning? Denk dan ook aan de garagedeur. U krijgt er naast een mooie uitstraling, namelijk nog vele andere voordelen voor terug.

houten openslaande garagedeur

3 redenen om uw vakantiegeld te besteden aan nieuwe openslaande garagedeuren

U kunt de aankoop van nieuwe openslaande garagedeuren zien als…

 

1. Een investering die zichzelf (gedeeltelijk) terugbetaald

Met de fluctuerende energie- en gasprijzen van afgelopen jaar is besparen nóg belangrijker geworden. Een van de mogelijkheden om energie te besparen is het isoleren van uw woning. Vaak wordt de garage hierbij vergeten, echter kan er toch veel warmte verloren gaan wanneer deze direct grenst aan uw woning. De openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een zeer goed isolerend vermogen en worden geïnstalleerd in combinatie met een thermisch onderbroken kozijn. Daarnaast monteren wij de garagedeuren zo dat er een luchtdichte ruimte ontstaat waardoor kou en tocht verleden tijd zijn. Zo bespaart u direct in de kosten!

Lees alles over onze geïsoleerde openslaande garagedeuren.

 

2. Een investering die het dagelijks gebruik van uw garage vergemakkelijkt

Beschikt uw garage nog over een oude garage- of kanteldeur? Dan kent u het wel… Boven u macht (zwaar) tillen, gevaarlijke veren en veel herrie.. Erg onhandig in het dagelijks gebruik en onmogelijk voor kinderen om zelfstandig te openen. Openslaande garagedeuren zijn voor alle leden van het gezin ontzettend makkelijk te openen! Indien nodig opent u eenvoudig beide deuren of slechts één voor het betreden of het verlaten van de garage. Dit is met name gemakkelijk wanneer u veel van de garage gebruik maakt voor het stallen van fietsen, een motor of scooter. Door de breedte van onze openslaande garagedeuren biedt het openen van slechts één deur u hiervoor al voldoende ruimte. Kortom, dagelijks optimaal gebruiksgemak voor het hele gezin.

 

3. Een investering die positief bijdraagt aan de waarde van uw woning

De aanschaf van openslaande garagedeuren draagt positief bij aan de waarde van uw woning. Doordat de openslaande garagedeuren volledig op maat gemaakt worden aan de hand van uw wensen sluiten deze perfect aan bij uw (nieuwbouw) woning. Dit zorgt ervoor dat uw woning een mooi en strak aanzicht krijgt. Niet alleen oogt de garagedeur stukken mooier, hij is gemakkelijker in gebruik én isoleert beter. Win-win-win!

 

Inspiratie opdoen?

De openslaande garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Nieuwsgierig naar projecten die we in het verleden hebben mogen realiseren? Bekijk dan onze inspiratiepagina.

Meer weten over openslaande garagedeuren?!

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

 

Adviesgesprek openslaande garagedeur