Vakantiegeld ontvangen? 4 redenen om het te investeren in een nieuwe garagedeur!

In Nederland ontvangen veel mensen in mei of juni hun vakantiegeld, jij ook? Ga je er lekker van op vakantie of besteed je het liever op een slimme manier? In dat laatste geval, denk eens aan een nieuwe garagedeur! Je krijgt er naast een mooie uitstraling, namelijk nog vele andere voordelen voor terug. Ontdek 4 redenen om je vakantiegeld te investeren aan openslaande garagedeuren.

Informeer mij
Openslaande garagedeur antracietgrijs

1. Je bespaart energie én geld

Een van de mogelijkheden om energie te besparen is het isoleren van je woning. Vaak wordt de garage hierbij vergeten, echter kan er toch veel warmte verloren gaan wanneer deze direct grenst aan je huis. De openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een zeer goed isolerend vermogen en worden geïnstalleerd in combinatie met een thermisch onderbroken kozijn. Daarnaast monteren wij de garagedeuren zo dat er een luchtdichte ruimte ontstaat waardoor kou en tocht verleden tijd zijn. Zo bespaar je direct in de kosten!

2. Loop zonder problemen je garage in en uit

Openslaande garagedeuren zijn een ideale uitkomst voor garages die met name gebruikt worden voor het stallen van fietsen of als opslag. Hetzelfde geldt voor woningen waarbij de garage als ‘achterom’ voor het betreden van het woonhuis wordt gebruikt. Door de lichtgewicht deurpanelen en eenvoudige bediening sta ja in een mum van tijd binnen (of buiten). Het openen van slechts één deurpaneel biedt je al voldoende ruimte om met fiets in de hand door de deuropening te lopen.

3. Vergroot je gevoel van veiligheid

De openslaande garagedeuren van Different Doors zijn bestand tegen de modernste inbraakmethodes. Doordat ze voorzien zijn van een extra veilige 3- of 5-puntssluiting en SKG*** krukset is het voor ongenode gasten onmogelijk om binnen te geraken.

4. Creëer een nieuwe uitstraling voor je woning

Wij maken alle openslaande garagedeuren volledig op maat, je bent dus volledig vrij om te bepalen hoe jouw ideale garagedeur er uit moet komen te zien. Ben je op zoek naar een moderne garagedeur of meer een klassieke uitstraling? Tijdens een gratis adviesgesprek stellen we jouw ideale garagedeur samen in een visueel 3D-ontwerp.

Inspiratie opdoen?

De openslaande garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Nieuwsgierig naar projecten die we in het verleden hebben mogen realiseren? Bekijk dan onze inspiratiepagina.

Meer weten over openslaande garagedeuren?!

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

 

Adviesgesprek openslaande garagedeur