Op zoek naar een schuurdeur?

Ben je op zoek naar een nieuwe garagedeur om jouw huidige schuurdeur mee te vervangen? Of ben je voornemens een schuur te gaan bouwen waar een garagedeur in moet komen? Bij Different Doors voorzien we je graag van advies en een geschikte garagedeur.

Meer informatie
schuurdeur garagedeur
Schuurdeur

Huidige schuurdeur vervangen

Bij het vervangen van een schuurdeur voor een nieuwe garagedeur is het belangrijk om op een paar essentiële zaken te letten. Allereerst is het goed om te bepalen naar wat voor type deur je op zoek bent. Zijn dit openslaande garagedeuren of een houten sectionaaldeur? Daarnaast is het belangrijk om de huidige inbouwsituatie goed te bekijken. Wat zijn de afmetingen en van welk materiaal zijn de muren en het plafond gemaakt? Ook de afmetingen van de deuropening zijn van belang. Twijfel je over de mogelijkheden voor een nieuwe garagedeur bij jouw schuur? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen zodat een product specialist van Different Doors de situatie kan bekijken en je van advies kan voorzien.

houten sectionaaldeur schuurdeur

Nieuw te bouwen schuur met garagedeur

Ben je bezig om (of van plan) een nieuwe schuur te bouwen waar een garagedeur in moet komen? Oriënteer je dan al vroegtijdig op het type garagedeur dat je wenst en wat hier eventueel de vereiste inbouwsituatie en minimale of maximale afmetingen voor zijn. Bij Different Doors maken we iedere garagedeur volledig op maat, dus qua afmetingen kunnen we de garagedeur altijd passend maken zodat deze perfect aansluit bij jouw nieuwe schuur.

Voordelen van een Different Doors schuurdeur

  • Volledig op maat gemaakte garagedeur: Bij Different Doors is iedere garagedeur maatwerk. Zo kunnen we een garagedeur maken die qua materiaal, kleur, afmetingen, isolatie en beveiliging aansluiten bij jouw wensen.
  • Gratis advies op locatie: Een van onze productspecialisten komt altijd geheel vrijblijvend bij je thuis de situatie bekijken. Op deze manier kunnen we je van het beste advies voorzien.
  • Persoonlijke offerte aan de hand van uw wensen: Aan het eind van een vrijblijvend adviesgesprek ontvang je offerte op maat voor een garagedeur die volgens jouw wensen is samengesteld.
  • Snelle levering en montage: We maken de garagedeuren in eigen beheer waardoor we snelle levertijden kunnen hanteren. We werken met eigen, ervaren montageteams die jouw nieuwe garagedeur snel en vakkundig monteren.

Meer weten over onze schuurdeuren?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Adviseur Different Doors