Vaste pui met loopdeur

Of je nu op zoek bent naar een vaste pui met loopdeur of deze juist graag wilt vervangen, bij Different Doors ben je aan het juiste adres! In het verleden hebben we al veel vaste puien vervangen voor prachtige openslaande garagedeuren. Ook andersom, waarbij mensen hun oude garagedeur graag vervangen zien worden door een vaste pui met loopdeur hebben we een gepaste oplossing.

Meer informatie
Openslaande garagedeuren als vaste pui met loopdeur

Vaste pui met loopdeur vervangen

Openslaande garagedeur ter vervanging van vaste pui met loopdeur

 

 

Vervangen vaste pui met loopdeur voor openslaande garagedeuren

Heeft jouw garage momenteel een vaste pui met smalle loopdeur en wens je hier twee openslaande garagedeuren voor in de plaats? Geen enkel probleem. In het verleden hebben we al diverse garages, hobbyruimtes, praktijk- of werkruimtes mogen voorzien van nieuwe openslaande garagedeuren. Met dubbele openslaande deuren geniet je van een verbeterde functionaliteit, isolatie en inbraakbeveiliging. Daarnaast is het een stijlvolle update die we perfect aan laten sluiten bij de uitstraling van uw garage.

Oude kanteldeur

Asymmetrische openslaande garagedeur

 

 

Op zoek naar een vaste pui met loopdeur?

Ben je op zoek naar een vaste pui met loopdeur? Ook daarvoor hebben we een gepaste oplossing! Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen voor asymmetrische openslaande garagedeuren. Je kiest er dan voor om één van de twee deurpanelen breder te maken dan de ander. Het smallere deurpaneel wordt dan als loopdeur gebruikt, terwijl het brede deurpaneel in gesloten stand dient als vaste pui. Je bent dan zelf vrij om te bepalen of de vaste pui of loopdeur links of rechts moet komen.

>> Bekijk gerealiseerde asymmetrische openslaande garagedeuren

Veel gestelde vragen

Het grootste voordeel van openslaande garagedeuren boven een vaste pui met loopdeur is dat, indien nodig, te allen tijde toch beide deurpanelen geopend kunnen worden zodat brede objecten de ruimte in en uit kunnen. Daarnaast bieden ze een brede doorgang wat een gemakkelijke toegang geeft tot de garage.

Alle openslaande garagedeuren van Different Doors worden op maat gemaakt. We kunnen de afmetingen van jouw openslaande garagedeuren dan ook volgens jouw voorkeur samenstellen. Deze kunnen symmetrisch of asymmetrisch worden uitgevoerd, zodat je zelf de afmetingen van jouw pui en loopdeur bepaald.

Geen enkel probleem! Bij Different Doors kunnen we iedere garagedeur vervangen voor elke renovatie- en inbouwsituatie. Omdat wij alle garagedeuren op maat produceren en wij geen standaardmaten of inbouwbeperkingen kennen, is er ontzettend veel mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden..

Wat een nieuwe garagedeur kost is moeilijk op voorhand te zeggen. Bij Different Doors produceren we deuren volledig naar jouw wensen. Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn voor het berekenen van de investering in een nieuwe garagedeur. Uiteraard is het mogelijk om in het ontwerp van de garagedeur rekening te houden met jouw budget.

Om voor jou een scherpe offerte op maat te maken komen wij graag en geheel vrijblijvend bij je langs. Wanneer je het onderstaande contactformulier invult nemen wij spoedig contact met je op om je te voorzien van de juiste informatie.

Voordelen van openslaande garagedeuren van Different Doors

  • Altijd 100% maatwerk, jij bepaalt de uitstraling
  • Hoogst mogelijke isolatie en beveiliging
  • Met SKG *** sloten beveiligd tegen inbraak
  • Gebruiksgemak voor het hele gezin
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur

Adviseur Different Doors

Meer weten over openslaande garagedeuren?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.