Openslaande garagedeur antracietgrijs – Nijmegen

In Nijmegen (Gelderland) heeft Different Doors deze fraaie onderhoudsarme openslaande garagedeur met horizontale profilering mogen plaatsen. Dit ontwerp biedt een strakke en moderne uitstraling, terwijl het onderhoudsarme karakter behouden blijft. De garagedeur en kozijnen zijn in de kleur antracietgrijs (RAL7016).

Perfecte isolatie

Bij dit project hebben we de oude kanteldeur vervangen voor openslaande garagedeuren. De bewoners gingen van een slecht geïsoleerde garagedeur die kou en tocht doorlaat, naar een perfect geïsoleerde garagedeur waardoor de garage ook in de winter een aangename temperatuur heeft. De nieuwe openslaande garagedeuren zijn voorzien van goede isolatiewaardes, een thermisch onderbroken kozijn en aftimmering aan de binnenzijde.

Specificaties

Alle openslaande garagedeuren worden door Different Doors op maat gemaakt. Op deze garagedeuren zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2365 x 2235 (BxH)
  • Kleur: RAL 7016 (antracietgrijs)
  • 5-puntssluiting
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
  • Inclusief omklapvoetjes

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren