Klassieke houten garagedeuren en voordeur

Bij dit mooie project in Roermond (Limburg) heeft Different Doors twee houten sectionaaldeuren en voordeur in dezelfde stijl mogen ontwerpen, produceren en plaatsen. De garagedeuren zijn zo ontworpen dat ze perfect in het klassieke straatbeeld passen.

Klassieke garagedeuren in een modern jasje

Om de garagedeuren van een klassieke uitstraling te geven zijn ze voorzien van een slaglat, weldorpel en neutje. Dit zijn welbekende kenmerken van deuren van ‘vroeger’. Ondanks de klassieke uitstraling zien de deuren er ontzettend strak en netjes uit. De antracietgrijze kleur van de garagedeuren passen mooi bij de natuurstenen gevel rondom de garagedeuren.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren