Verticale garagedeur en loopdeur in 1 vlak met de wand Red Cedar latten

In Oosterhout monteerde Different Doors deze garagedeur en loopdeur die weg gewerkt zijn in de gevel. De volledige wand bestaat uit Red Cedar latten. In eigen fabriek produceerde Different Doors de verticale garagedeur en loopdeur.

 

Red Cedar

De naaldhoutsoort Red Cedar is afkomstig uit Westelijk Noord-Amerika (Canada & Verenigde Staten). Het hout staat bekent om zijn wonderlijke kleurvariaties die uiteenlopen van licht geelbruin, via rozebruin en zalmkleurig naar chocoladebruin. Het bijzondere is dat er afwisselend donker en licht getinte banen in één en dezelfde stam voor kunnen komen. Red Cedar heeft van nature een hoge duurzaamheidsklasse waardoor het uitermate geschikt is om te gebruiken voor garagedeuren en gevelbekleding.

Laat u inspireren…

Video

Verticale garagedeur en loopdeur in 1 vlak met de wand Red Cedar latten

Liever een andere houtsoort of afwerking?

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Alles is mogelijk

Het laten plaatsen van een houten garagedeur van Different Doors is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren