Houten zijwaartse sectionaaldeur en voordeur van Afrormosia hout

Voor dit specifieke project in Rosmalen – Noord-Brabant is er gekozen voor een houten zijwaartse sectionaaldeur met losse voordeur. De volledige wand, waaronder het vaste middenstuk, is +/- 6 meter. Er is door de klant gekozen voor een zijwaartse garagedeur in combinatie met het kwalitatieve Afrormosia hout.

Video

Houten zijwaartse sectionaaldeur en loopdeur van Afrormosia hout

Voor dit project in heeft Different Doors de garagedeur en de voordeur geïntegreerd in de wand waardoor de garage perfect aansluit bij de rest van de moderne villa.

Afrormosia
Voor de wand, de garagedeur en de voordeur hebben we de houtsoort Afrormosia gebruikt. Afrormosia is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur. Door het goudbruine hout verticaal te plaatsen krijgt de garage een luxe uitstraling.

Eén geheel
De voordeur en garagedeur zijn in dit project gelijk geplaatst met de wand. Ze vormen één geheel waardoor niet direct zichtbaar dat er zowel een voordeur als een garagedeur verscholen liggen in dit zes meter brede project.

Zijwaartse sectionaaldeur
De sectionaaldeur van Afrormosia opent zich zijwaarts. Dit geeft een unieke uitstraling aan de garage. Door het zijwaarts openen is alle vrije ruimte in de garage tot aan het plafond beschikbaar.

Voetgangersstand
Alle zijwaartse garagedeuren van Different Doors kunnen ook gedeeltelijk geopend worden. Door het gebruik van de voetgangersstand is de garagedeur ook met de fiets aan de hand praktisch in gebruik. De garagedeur hoeft dus niet volledig open om er door te kunnen.

Losse voordeur
Behalve een garagedeur hebben we ook een losse voordeur geïntegreerd in de wand. De garagedeur en voordeur worden van elkaar gescheiden door een vast middenstuk.

Alles is mogelijk

Zijwaartse garagedeur in Rosmalen – Noord-Brabant

De zijwaartse garagedeur is geplaatst in Rosmalen – Noord-Brabant. Wij leveren en monteren door heel Nederland. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over een luxe garagedeur in Noord-Brabant? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren