Houten zijwaartse sectionaaldeur en voordeur van Afrormosia hout

Voor dit specifieke project in Rosmalen – Noord-Brabant is er gekozen voor een houten zijwaartse sectionaaldeur met losse voordeur. De volledige wand, waaronder het vaste middenstuk, is +/- 6 meter. Er is door de klant gekozen voor een zijwaartse garagedeur in combinatie met het kwalitatieve Afrormosia hout.

Video

Houten zijwaartse sectionaaldeur en loopdeur van Afrormosia hout

De delen Afrormosia hout zijn verticaal geplaatst en vallen gelijk met de overige delen van de wand. Wanneer de voordeur en zijwaartse garagedeur gesloten zijn vormt er een mooi geheel met een zeer fraaie uitstraling.

Alles is mogelijk

Zijwaartse garagedeur in Rosmalen – Noord-Brabant

De zijwaartse garagedeur is geplaatst in Rosmalen – Noord-Brabant. Wij leveren en monteren door heel Nederland. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over een luxe garagedeur in Noord-Brabant? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren