Red Cedar houten sectionaaldeur – Helmond

Different Doors monteerde deze houten sectionaaldeur in Helmond. Deze houten sectionaaldeur is gemaakt van Red Cedar hout, elektrisch bedienbaar en voorzien van vingerklembeveiliging. De deur is 4810 mm breed en 2320 mm hoog. Een mooie houten garagedeur van topkwaliteit.

Red Cedar hout

De naaldhoutsoort Red Cedar is afkomstig uit Westelijk Noord-Amerika (Canada & Verenigde Staten). Het hout staat bekent om zijn wonderlijke kleurvariaties die uiteenlopen van licht geelbruin, via rozebruin en zalmkleurig naar chocoladebruin. Het bijzondere is dat er afwisselend donker en licht getinte banen in één en dezelfde stam voor kunnen komen. Red Cedar heeft van nature een hoge duurzaamheidsklasse (2). Het hout kan zowel bewerkt als onbewerkt toegepast worden. Bij blootstelling aan daglicht krijgt het hout over verloop van tijd een mooie grijze, zilverachtige kleur.

Liever een andere houtsoort of afwerking?

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Houten voordeuren