Houten voordeur en garagedeur in dezelfde stijl

Bent u op zoek naar een nieuwe eye-catcher voor uw woning? Bij Different Doors is het mogelijk om uw woning te voorzien van een houten voordeur en garagedeur in dezelfde stijl. Het is bij Different Doors mogelijk om uw deuren geheel naar eigen wens te ontwerpen en produceren. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

In Oud-Turnhout te België monteerde ons vakkundige team dit bijzondere project. De bestaande garagedeur en voordeur zijn vervangen door houten varianten.

Houten voordeur van afrormosia hout

Deze afrormosia houten voordeur met design RVS grepen is horizontaal geprofileerd en uitgevoerd met wildverband stuiknaden. De productie vond plaats in onze eigen werkplaats zodat wij de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op al onze garagedeuren en voordeuren.

Liever een andere houtsoort of afwerking?

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Video

Houten voordeur en garagedeur in dezelfde stijl

Bekijk de video van de combinatie houten voordeur en garagedeur in dezelfde stijl.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we garagedeuren geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren