Verticaal geprofileerde openslaande deur

In Helmond demonteerde Different Doors de bestaande garagedeur. Vervolgens werd een nieuwe openslaande garagedeur geplaatst. Er is gekozen voor de smalle profilering, met een houtnerf paneel in de RAL kleur 5004. In plaats van een horizontale profilering is er gekozen voor een verticale profilering.

De deur is voorzien van veel verschillende opties en mogelijkheden. Zo is de openslaande garagedeur voorzien van een geïsoleerd (thermisch onderbroken) kozijn. Daarnaast zijn boven in de deur heldere HR++ ramen geplaatst. Er komt nu extra veel licht in de ruimte achter de deur. Het eindresultaat vormt een mooi geheel met de bestaande deur ernaast.

Bekijk ook eens onze andere (maatwerk)projecten, waaronder deze openslaande garagedeuren met verticaal glas of onze luxe houten openslaande garagedeur met verticaal glas.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren