Openslaande deur met midden profilering glad

Het team van Different Doors demonteerde in Elst (Gelderland) de oude kanteldeur. Hierna werd de nieuwe openslaande garagedeur gemonteerd. De deur is uitgevoerd met een midden profilering paneel, voorzien van de RAL kleur 7015. Tot voor kort was de midden profilering enkel uit te voeren met een houtnerf of stucco. Sinds kort hebben we bij Different Doors een nieuw paneel, een midden profilering met glad paneel. Voor dit paneel is gekozen in Elst.

Doordat we bij Different Doors de producten blijven innoveren, worden de keuze mogelijkheden alleen maar meer. Zo kunt u zelfs kiezen voor openslaande deuren met ramen.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren