Openslaande deuren te Wijchen

In Wijchen (Gelderland) demonteerde Different Doors de bestaande garagedeur en werd een mooie nieuwe openslaande garagedeur gemonteerd.

De openslaande deuren zijn uitgevoerd met panelen met een midden profilering en houtnerf, in de kleur RAL 9001.

Standaard zijn de openslaande garagedeuren uitgevoerd met een RVS deurkruk, verstelbare scharnieren op kleur van de deur en 5 puntsluiting op de loopdeur. Daarnaast is ook deze deur in Wijchen uitgevoerd met een geïsoleerd kozijn.

Nog meer inspiratie opdoen? Bekijkt u dan ook eens onze onderhoudsvriendelijke openslaande deuren met horizontaal glas en verticaal glas.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren