Hoe kan ik mijn garage isoleren?

Met het oog op de oplopende gasprijs is energie besparen belangrijker dan ooit. Ook het isoleren van de garage is dan aan te raden, met name wanneer deze direct aan uw woning grenst. De kou in de garage kan namelijk doortrekken naar uw woning. De eerste stap naar een goed geïsoleerde garage is een isolerende garagedeur. Met een goed geïsoleerde garagedeur houdt u de kou en tocht buiten en blijft het binnen behaaglijk warm. Bijkomende voordelen? Ook lawaai en stof worden tegengehouden met een goed geïsoleerde deur, handig wanneer u in een drukke wijk woont of uw buurman besluit in de tuin te gaan werken.

 

Een goed geïsoleerde openslaande garagedeur van Different Doors, hoe zit dat?

Optimale isolatiewaarde
De panelen van de onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 en 1,5 W/m2K. Deze waardes tonen aan dat de deurpanelen minimale kou (of warmte) doorlaten. Hiermee voldoen ze aan de modernste eisen.

Direct besparen?

Garagedeur isoleren

Garagedeur isoleren

 

 

Een ouderwetse kanteldeur isoleert slecht, en is bovendien een makkelijke prooi voor inbrekers. Een openslaande garagedeur van Different Doors geeft optimale isolatie, en is inbraakwerend!

Thermisch onderbroken kozijnen
Naast de deurpanelen is ook het bijgeleverde kozijn isolerend. Dit doordat het buiten- en binnen kozijn worden gescheiden door een kunststof profiel. Hierdoor ontstaat stilstaande lucht waarmee de koude lucht buiten blijft, en de warme lucht binnen. Desondanks blijft het kozijn maar 6 centimeter dik.

Speciaal materiaal en aftimmering
Om de isolatie compleet te maken denken wij bij Different Doors ook aan de openingen rondom het kozijn en de deur. Wij plaatsen hier een speciaal materiaal dat opzwelt en de eventuele kieren perfect opvult. Voor extra isolatie is het mogelijk om te kiezen voor aftimmering rondom het kozijn.

HR++ glas thermopane
Alle garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd met glas. Hiervoor gebruiken wij HR++ thermopane beglazing. Dit is een sterk isolerend glas waardoor warmte- en koude verlies tegengegaan wordt.

Ook beveiligd tegen inbraak

Vijfpuntssluiting
Een vijfpuntsslot sluit op 5 punten in de deur. Naast een optimale veiligheid zorgt dit slot er ook voor dat de deur niet kromtrekt bij grote temperatuurverschillen. Door het kromtrekken van de deur zouden kieren kunnen ontstaan waardoor tocht en kou hun weg naar binnen vinden. Bij Different Doors heeft u hier dus geen last van!

De voordelen op een rij

Kies voor een openslaande garagedeur van Different Doors en profiteer sowieso van de volgende voordelen

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Wij leveren garagedeuren met thermisch geïsoleerd kozijn en dorpel voor optimale isolatie. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige SKG *** krukset én vijfpuntssluiting.


Wacht niet langer en bespaar direct!

Wilt u direct besparen op uw energiekosten en investeren in de toekomst? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

 

Adviesgesprek openslaande garagedeur

Direct besparen? Vul hieronder uw gegevens in

        

Nieuwbouwwoningen
Wist je dat het voor nieuwbouwwoningen verplicht is om te voldoen aan diverse EPC-eisen? EPC staat voor Energie Prestatie Coëfficiënt en zegt iets over de zuinigheid van een gebouw. Een goed geïsoleerde garagedeur van Different Doors voorkomt energieverlies en is daarom van positieve invloed op uw EPC-waarde.